bir web sitesinde neler yapılmalı,ucuz site ile pahalı site arasındaki farklar,ucuz web sitesi yaptırılırmı,web sayfası yapılırken neler olmalı,web sayfası yaptırırken nelere dikkat edilmeli,web sayfasında neler yapılmalı,
web sitesi nelere uygun olmalı,web sitesi yaptırırken,web sitesi yaptırırken nelere dikkat etmeli,web sitesi yaptırmak,web sitesinde neler yapılmalı,web sitesinin farkları,

İnteraktif ortamda var olabilmek ve sesimizi geniş kitlelere duyurmak için kullanışlı, güncellenebilen, kaliteli, zengin içerikli bir sanal ortam sayfası tasarlamamız gerekir.

Firmamız dışında, “ucuz internet sitesi” adı altında kullanıcıya sunulan paketler, hızlı kurulum, zenginleştirilmiş alt sayfalar, gelişmiş modüller, seo optimizasyonu gibi birçok hizmeti sağlamamakta ve firmalara zorluklar yaşatmaktadır. Bu sebeple şirketler müşteri kaybederken hem maddi hem de manevi zarara uğramaktadırlar.

İnternet sitesi yaptırmaya karar verdikten sonra şunlara dikkat edin;

Şirketle çalışın : Sizlere çok ucuz fiyatlar teklif eden freelance çalışanlar olacaktır. Asla bu kişilere itibar etmeyin. Bir sorunla karşılaştığınızda muhatap bulabileceğiniz kurumlarla iş yapmanız, hem hukuki hem de maddi olarak yarı yolda kalmanızı engelleyecektir.

Amaca Yönelik Web Tasarımı
Firmanın referansları :Sayfa tasarımı yapan firma, daha önce kimlere hangi internet sitesi uygulamaları yaptığı bilgisini edinin. Böylece güven duygusunu daha baştan elde edersiniz.

Yüksek fiyatlardan uzak durun:
Sanal ortamda site ve tasarım yaptırırken bütçenize uygun davranın. Çok verim alamayacağınız bir internet sayfası için büyük rakamlar ödemeyin. İyi araştırma yaptıktan sonra kaliteli içerikli ve tasarımlı hizmet alacağınız bir siteyi ucuza mal etmek için firmalar arasında kıyaslama yapın.

Web tasarım yaptırırken öncelikle web tasarım yaptırdığınız kişi veya şirketi iyi seçmelisiniz. Web tasarım sürekli gelişime açık olan bir işlem olduğu için sürekli tasarım ve yazılım desteği ve teknik destek ihtiyacınız olacaktır. Bu gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir şirketle çalışmanız öncelikle dikkat etmeniz gereken konulardan biridir…

Web tasarım çok önemli bir çalışmadır, amatörce yapılan bir çalışma sizi yolda bırakacağı gibi, aynı zamanda da işletmenizi hiçbir şekilde temsil etmeyecektir. Mercedes te bir araçtır binerseniz gider, 124 de bir araçtır binersiniz oda gider. Aralarındaki farksa çok açıktır.

Web tasarım istediğiniz gibi oldu fakat arama motorlarında listelenmiyor, ilk sayfalarda çıkmıyor. Web tasarımınız arama motorlarında çıkmıyorsa hiçbir geri dönüşüm alamazsınız. Dağ başında bir şirket kurdunuz ama ne gelen var ne giden.Size sadece zaman ve para kaybettirir.

Web tasarım tam istediğiniz gibi oldu ama üç gün açılıyor, üç gün açılmıyor veya sayfalar arasında gezinebilmeniz için çay molası vermeniz gerekiyor. Ucuz alacağınız hosting hizmetleri ya kesintilere uğrayacaktır yada çok yavaş çalışacaktır.

Kısacası web tasarım yaptırırken bunlar olması gereken başlıca özelliklerdir:

  • Özgün bir tasarım olmalı
  • Özgün içeriğe sahip olmalı
  • Yazılım ve kodlama html, css kodlama politikasına uygun olmalı
  • Geliştirmeye açık olmalı
  • Tasarım ve teknik destek imkânı olmalı
  • Kaliteli ve yeterli hosting ve trafiğe sahip olmalı
  • Google web kalite politikasına uygun optimizasyonlu olmalı
  • Tüm tarayıcılara uyumlu olmalı
  • Güvenliği sağlanmalı, gerekli güvenlik testlerinden geçirilmeli
  • Sürekli yedekleri alınarak arşivlenmeli, acil durumlarda geri dönüşüm hemen yapılabilmeli
Size sürekli bu konularda danışmanlık hizmeti sağlayacak güvenilir bir web tasarımcı ile çalışmanız sizi dijital dünyada ileriye taşıyacaktır.

1 yorum:

  1. "Onlara hem web sitemi yaptırdım hem de firmamın kamera sistemlerini kurdurdum.
    Hizmetlerinden çok memnunum.Onlarla çalışmaya devam edeceğim. "

    YanıtlaSil

 
Top