küçükçekmece web yazılım,sefaköy web programlama,sefaköy web danışmanlığı,küçükçekmece web danışmanı, halkalı seo, halkalı seo danışmanlığı, google adwords, domain, hosting, ikitelli web güncelleme,altınşehir  e ticaret,bosporus  internet reklamı,bosphorus city banner, flash, sanal tur

Çetinkaya Ajans Olarak Hizmetlerimiz

CetinkayaAjans.com, müşterilerine sadece web tasarımı değil, bunların yanında birçok internet ve bilişim hizmetlerini de sağlamaktadır. Web danışmanlığı, seo danışmanlığı, google adwords, domain ve hosting hizmetleri, web güncelleme ile e ticaret konularında uzman olan firmamız, reklam trendini yakından takip ederek birlikte çalıştığı markalarını bilinirlik seviyesine çıkarmaktadır. Siz de komple internet hizmetini, ucuz web sitesi yaptırarak bizden alın, daima karlı çıkın!
Web Yazılım ve Programlamada Profesyonel Çözümler

Firmamız, ihtiyacınıza göre yeni yazılımlar geliştirmenin yanında, var olan programlarınızın da ilerlemesine yardımcı olmaktadır. Uzman kadro yapılaşmasıyla, sürekli ar-ge çalışması içerisinde bulunan ucuz web sitesi, kendisini yenileyerek işlerini yapmaktadır.

Web Danışmanlığı

Web sitesi danışmanlığı, en iyiye ulaşmadaki her ihtiyacı karşılayabilme prensibine dayanır. İçeriklerinizin orijinal şekilde hazırlanması, tasarımınızın görsel anlamda profesyonelliği yakalayabilmesi, domain ve hosting hizmetleri, seo optimizasyonu dâhil birçok alanda bilgi edinin.

Seo - Arama Motorları Optimizasyonu ile Google 1. Sayfa!

Web sayfanızın Google ve benzeri arama motorlarında en üst sıralarda mı yer almasını istiyorsunuz? Ucuzwebsitesi.com.tr, doğru bir seo çalışmasıyla üst sıralara yükselmenizi ve sürekli olarak yerinizi korumanızı sağlamaktadır.

Google Adwords Reklamlarıyla Kârınızı Arttırın!

Google’da, üst sıralara çıkmak için belirlediğiniz ilgili kelimeler ile 1. sayfada yer almak artık o kadar zor değil! Google adwords reklamları size tıklanma sayısına göre ücret tarifesi uygulamaktadır. Verdiğiniz reklamların geri dönüşleri hakkında detaylı raporlar elde edebilirsiniz.

Domain ve Hosting

Web sitenizin olması artık bir tercih değil, yasa ile gelmiş bir zorunluluktur. Bunlar göz önüne alındığında web siteniz için uygun domaini (alan adı) firmamız sağlamaktadır. Bunun yanı sıra telif hakları ile ilgili bir sorun yaşamamanız için domain adınızın tescil işlemlerini ve server hizmetini de gerçekleştirmektedir.

Web Güncelleme Hizmeti

Kişi veya kurumların en sık düştüğü hatalardan biri de web sitelerinin içerik güncellemelerini önemsemiyor olmalarıdır. Birçok müşteriniz web sitenize girdiğinde aylar veya seneler önce güncellenmiş bir sayfa ile karşılaştığında en hızlı şekilde sayfanızdan ayrılarak ürün ve hizmetleriniz hakkında fikir almaz. Web sitenizin en güncel içerikler ile donatılmasını istiyorsanız tüm duyuru, görsel, kampanya ve haberlerinizi site içeriğinize en yaratıcı metin çalışmaları ile güncelleme şansı yakalayın.

E Ticaret: Yeni Nesil Pazarlama

Firmamızın sahip olduğu yazılım çeşitliliği ile elektronik ticarette büyük gelirler elde edin! Sahip olduğunuz güvenilir e-ticaret sistemleriyle müşterilerinizi gün geçtikçe arttırarak hizmetlerinizi ve ürünlerinizi duyurun.

En Yaratıcı Banner Tasarımları!

Bannerlar internet reklamcılığının en hareketli, çarpıcı ve dikkat çekici reklam araçlarından biridir. Ucuzwebsitesi.com olarak yayın ve tasarım aşamasını en başarılı şekilde üstleniyor ve en uygun fiyatlar ile hizmetinize sunuyoruz.

Flash Tasarımlarla Hayal Gücünüzü Zorlayın!

Flash web tasarımları kullanıcıların dikkatini en çok çeken ve sitede keyifle vakit geçirmelerini sağlayan animasyon uygulamalardır. Flash tasarımlı yeni bir web sitesini kullanımınıza sunmamızın yanında var olan web siteniz için de flash desteği sağlamaktayız.

Ucuz web sitesi yaptırırken aynı zamanda size özel sunduğumuz hizmetler içerisinde, kişiye özel sayfalar, bloglar ve forumlar da üretiyoruz.

1 yorum:

  1. "çok kısa bir süre içinde bize istediklerimizi tam anlamıyla sundunuz . Teşekkür ederiz."

    YanıtlaSil

 
Top