Küçükçekmece’de Web Tasarımı İşlerinizde Hizmetinizdeyiz.

Web tasarım ticari veya ticari olmayan amaçlarla hazırlanan bir içeriğin internet ortamında dünyaya sunulması işidir.
 
Webtasarım daki içerik her kuruluşa göre değişiklik gösterir. Bir webtasarımının başarıya ulaşabilmesi için kişilerin aradıklarını bulabilmeleri, siteyi ziyaret etmedeki maksatlarına ulaşabilmeleri gerekir. İşte bu noktada web tasarımındaki kalite oranı kendini ortaya koyar. Webtasarım bizim işimiz. Çetinkaya Ajans Web Tasarımında profesyonel kadro ile hizmetinizdeyiz.

Kaliteli bir webtasarım size neler kazandırabilir?
 
Çetinkaya Ajans Web Tasarım
  • Eğer bir web sitesi sahibi olursanız, Çetinkaya Ajans Web Tasarımı İlk olarak yaptığınız işi ne kadar ciddiye almış olduğunuzu müşterilerinize bu sayede hissettirmeniz gelir web tasarım konusunda bizi tercih edin
  • Eğer bir web sitesi sahibi olursanız, Çetinkaya Ajans Web Tasarım müşterilerinize size ulaşma konusunda bir alternatif daha sağlayarak bir puan daha kazanmış olursunuz.
  • Eğer bir web sitesi sahibi olursanız, Çetinkaya Ajans Web Tasarımı firmanız hakkında ayrıntılı bilgileri, ürünlerinizi, çalışma şeklinizi, kampanyalarınızı ve daha bir çok detayı internet ortamında müşterilerinizle yüzyüze gelmeden açıklama şansınız olacaktır.
  • Eğer bir web sitesi sahibi olursanız, Çetinkaya Ajans Web Tasarım Yurtiçindeki firmalarımızın, küreselleşme yaşayan dünyada, en iyi tanıtım aracı olan internet ağı üzerinde, yerini en güzel biçimde alabilmesi için elimizden gelen kolaylığı yapıyoruz ve kaliteli, özenli hizmeti (web tasarım) piyasadaki fiyatlara oranla daha düşük fiyatlara sizlere sunuyoruz.

İnternet Hizmetleri alanında hızla büyüyen
Çetinkaya Ajans Yazılım ve Web Tasarım hizmetlerinde yepyeni kadrosuyla 5. yılında da sizlerle.
 
Çetinkaya Ajans Web Tasarım olarak bizi daha fazla vakit kaybetmeden hemen arayarak, kurumsal kimliğinize uygun kaliteli bir web sitesi tasarımına sahip olabilirsiniz.


Neler Yaptık? Neler Yaparız? 
Öncelikle Tahsin Çetinkaya Başkanlığı'nda yürüttüğümüz Türkiye'nin ilk Yerli ve en büyük kitleye (3.000.000 üye) Sosyal ağı olan Akpitter.com ile 47 ülkede büyük yankı uyandırdık.47 ülkedeki ulusal ve yerel basınla röportajlar gerçekleştirdik.
Ülkemizde devlet ricali tarafından TBMM'de Ulusal ve yerel basınımızda sık sık yer aldık. 
En büyük gazetelerde Ana Manşetten baberlerimiz yapıldı.
Daha sonra yolumuza Osmanlio.com ile devam etme kararı aldık. 

Web Tasarımı

Profesyonel Web Arayüz Tasarımı

Grafik tasarım

Web Yazılım : Php & Mysql Kodlama ve Hazır Sistemlere Entegrasyon.

Seo : Arama Motoru optimizasyonu

Profesyonel Flash veya Resim Logo Banner Tasarımı.

E-Ticaret Sitesi Tasarımı,Yazılım Düzenleme,Giydirme

Wordpress Kodlama, Arayüz Tasarım

Google Adwords Reklamları

Sosyal Medya Hizmetleri

Kurumsal Kimlik Çalışması

Kişiye Özel Yazılım,Grafik Web Arayüz Düzenlemeleri

Alanında 5, toplamda 10 yıllık bir tecrübeye sahip olan Çetinkaya Ajans ile işlerinizi ve profilinizi net ortamında daha saygın bir noktaya getiriyoruz. Bugüne dek 23
0’dan fazla web sitesi, Grafik tasarım projesine imza atmış bulunuyoruz.

Web tasarım alanında ilk olarak Küçükçekmece bölgesinde esnaflarla başlamamız sebebi ile küçük çapta esnaf siteleri projeleri ile başladık. Daha sonra onlarca kurumsal kişiye özel Web siteleri tasarladık. Web tasarım konusunda 5 yıl boyunca bir çok sorun, talep, istek ve farklı önerilerle karşılaştığımız için bu alanda büyük deneyimler kazandık.

Kurumsal web sitesi tasarımı ve Web grafik Ara yüz tasarımı konusunda oldukça fazla bilgi deneyime sahip olduk. Bu nedenle 2015 Yılında hedeflerimiz Büyük Kurumsal Firmaların özel projelerini yürütmekteyiz.







 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top