Küçükçekmece google da ilk sayfada çıkmak,sefaköy google da ilk sırada çıkmak,halkalı google ilk sayfa,İkitelli google ilk sıra,Altınşehir google site yükseltme,güneşli google da 1. sayfa,avcılar google seo,bosphorus city google yükseltme, atakent kelime yükseltme,atakent sayfa yükseltme, seo danışmanlığı

İlk Olarak Seo Çalışmasını yapmadan önce firma için en önemli olan ve google’de arama sonuçlarında çıkmak üzere bir yada birden fazla “anahtar kelime” belirlenir.

Seo Uzmanları Bu Anahtar kelimesinin analizini yapar ve gerek görülmesi halinde alternatif kelimeler sunulur.

Sitenin alt yapısının google’ye uyumluluğu kontrol edilir, gerekli düzeltmeler yapılır, eksikler (yazı, içerik, link, kod) tamamlanır ve çalışma başlar.

Bir web sitenin google arama motoru sonuçlarında  görünebilir olmasını ve anahtar kelimelerde ilk sayfada veya ilk sıralarda çıkmasını sağlamak için yapılan belirtme kodları ve içeriği anlatacak şekilde uygulanır.





Örnek: Google’yi açalım ve “halkalı oto kaporta” kelimesini yazıp aramayapalım. Sonuç: (572.000 web sayfası çıkmaktadır. ) Arama sonuçlarında ilk sıralarda www.otokaportaboya.com ‘u görüyorsunuz.

Seo çalışması yaptıran firma için iyi bir sonuç diyebiliriz.

Seo Çalışması sonrası web sitenizden verim almaya devam etmek ve web sitenin daha çok kullanıcıya erişmesini sağlamak için belli peryotlarla güncel ve kopya olmayan kendinize özgün yazıların eklenmesi ve bunları destekleyen linklerin oluşturulması gerekmektedir.

Aksi taktirde siteniz güncel olmadığı için tırmandığı merdivenden aşağı doğru inmeye başlar.

1 yorum:

  1. "Sizden önce iki firma ile görüştüm.İkisinde de maalesef hayalkırıklığı ve zaman kaybettim.Hani derlerya her işte bir hayır vardır.Sizleri tanıdım hem iyi , güvenilir bir firma buldum hemde kaliteli hizmet ve servis olanağı buldum.
    Teşekkürler. "

    YanıtlaSil

 
Top